September 17, 2021 4:18 am

Vad putsar du för?

Anlita Sveriges bästa fönsterputs? Kom igång här!          https://yellowpage.nu/         

 

Boka enkelt

Få ditt kostnadsförslag enkelt inom 24 timmar (vardagar).

 

Bekräftelse

Vi föreslår ett första tillfälle för fönsterputs och du bekräftar din bokning.

 

Putsat

Vi kommer until dig och putsar. Säkert, smidigt, enkelt!

Prisförslag
Kund hos oss sedan tidigare? Boka direkt här!

 

Boka fönsterputs

Fyll i bokningsformuläret så återkommer vi inom 24 timmar (vardagar) med förslag på när vi kan komma until dig.

 

Bekräfta datum

Du återkopplar för att bekräfta din bokning och datum för denna, och får tillbaka en orderbekräftelse inom 24 timmar (vardagar).

 

Leverans

Din putsning utförs nu på överenskommet datum/intervall. Du får en lapp i brevlådan efter putsning, så att du vet vilken dag arbetet är utfört.

Boka fönsterputs
Senaste nytt från putsa

Prova-på-dagar i Varberg
nine AUGUSTI, 2021
Prova-på-dagar i Varberg
READ MORE
Prova-på-dagar i Borås
nine AUGUSTI, 2021
Prova-på-dagar i Borås
READ MORE
Nu söker vi två Putsare i Alingsås
nine JULI, 2021
Nu söker vi två Putsare i Alingsås
READ MORE
Putsa fönster i värme
1 JULI, 2021
Putsa fönster i värme
READ MORE
Guide: få bort färg från fönstret
9 JUNI, 2021
Guide: få bort färg från fönstret
READ MORE
Fönsterputsare i Lidköpingsområdet
9 JUNI, 2021
Fönsterputsare i Lidköpingsområdet
READ MORE
För mer nyheter,
följ oss på sociala medier

Följ oss på instagram

Följ oss på fb

Några av våra nöjda kunder

Jag har en mycket bra relation med Putsa och har så haft sedan mitten av eighty-talet. Framför allt värdesätter jag enkelheten och smidigheten i Putsas tjänst, jag vet att den fungerar bekymmersfritt och att resultatet alltid håller högsta kvalitet. En mycket stor fördel för mig är också att de finns på plats lokalt och att jag alltid enkelt kan få tag på dem om vi behöver något greater, säger Ulf Melin, ägare till ICA Maxi Stormarknad Alingsås och tredje generationen som driver handel i Alingsås. Dagens stormarknad har en försäljningsyta om 7 500 kvadratmeter och forty 000 artiklar. Varje vecka handlar 40 000 personer på ICA Maxi, vilket ska ses mot bakgrund av att kommunens invånarantal är drygt 39 000. ICA Maxi Alingsås sysselsätter drygt 200 personer och omsätter 640 miljoner kronor, vilket gör företaget till en av Sveriges 20 största livsmedelsaffärer.

Ulf Melin
ULF MELIN
Ica Maxi, Alingsås
Vi har ju Putsa som leverantör av fönsterputs och deras arbete och tjänster är väldigt uppskattade. De gör ett riktigt bra jobb och jag får tid att göra annat – för alternativet hade varit att jag fått stå på stegen och putsa och det är jag väldigt satisfied att jag slipper… Sedan känner jag Mikael sedan min tid i Företagarna och jag är en stor beundrare av småföretagare som vågar följa sina drömmar och satsa, som är duktiga entreprenörer och förebilder för många. För att hitta och skapa en big apple nisch, med abonnemangsputsning så som Mikael har gjort, kräver att guy vågar tänka lite okonventionellt och i nya banor. Detta har skapat ett framgångsrikt företag som verkligen sticky label ut och som har en photograph som är bra både för företaget och för Alingsås. Att Mikael också är svensk mästare i fönsterputs visar att han är en duktig yrkesman, företagare och marknadsförare. En sann entreprenör, förebild och inspirationskälla.

Finn Bitsch Björklund
FINN BITSCH BJÖRKLUND
Privatperson, Alingsås
Eftersom vårt hus har stora och många rutor, somliga svåråtkomliga, var det viktigt för oss att använda den allra skickligaste fönsterputsaren. Vi är mycket nöjda med vårt val av Putsa och får alltid förstaklassens leverans, både i provider och utförande.

Anders Bergström
ANDERS BERGSTRÖM
Privatkund, Västra Frölunda

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *